Over Bonafide


Bonafide staat voor vertrouwen. Dit kleine woordje omvat onze hele rijschool en manier van zaken doen. Net zoals wij vertrouwen op de inzet en motivatie van een leerling, zo mag ook vertrouwd worden op onze betrouwbaarheid, professionaliteit en expertise.

 

Betrouwbaarheid

Onze missie is rijlessen aan te bieden van hoog niveau door innovatief om te gaan met het leerproces. Nieuwe inzichten en lesmethodes zullen ons hierbij assisteren. Daar komt bij dat onze rijinstructeurs uitblinken in het kader van pedagogische vaardigheden. 

 

Professionaliteit

Door middel van onze erkende rijinstructeurs opleiding en ervaring leveren wij nieuwe toepassingen op het huidige manier van lesgeven. Ons doel is onze leerlingen op te leiden tot zelfstandige, verantwoordelijke en veilige verkeersdeelnemers.

 

Expertise

Naast de vakbekwaamheid opgedaan gedurende de opleiding, heeft rijschool Bonafide al meerdere jaren ervaring opgebouwd, zowel in jaren als in gebieden. Zo begonnen we in Rotterdam en zijn we inmiddels uitgegroeid naar Amsterdam, Almere en Emmeloord en omgevingen. Door deze verschillende ervaringen is de expertise van de rijinstructeurs alleen maar uitgebreid.

 

Onze lange termijn-visie is dan ook om Bonafide terug te brengen naar wat de rijscholen sector ooit was: een aangename band tussen leerling en leraar.

 

Bonafide staat niet alleen voor lage prijzen; maar juist voor hoog kwaliteit. Bij ons is iedere leerling speciaal. Wij zijn Bonafide.